16. LIPNJA 2013. 12:40h

Independiente u drugoj ligi

Foto

Sport
0

Tekst

Independiente, jedan od najboljih i najpoznatijih argentinskih nogometnih klubova i sedmerostruki osvajač Kupa Libertadores u razdoblju od 1964. do 1984, prvi je put u svojoj povijesti ispao u drugu ligu.
Sudbinu mu je zapečatio poraz od 0-1 od San Lorenza u predzadnjem kolu prvenstva.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Angel Correa u 59. minuti. Independiente je drugi slavni argentinski klub koji je pao u drugu ligu u zadnje dvije godine.

Prije njega je istu sudbinu doživio River Plate, također prvi out u svojoj povijesti.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!