16. LIPNJA 2013. 12:40h

Independiente u drugoj ligi

Foto

Sport
0

Tekst

Independiente, jedan od najboljih i najpoznatijih argentinskih nogometnih klubova i sedmerostruki osvaja─Ź Kupa Libertadores u razdoblju od 1964. do 1984, prvi je put u svojoj povijesti ispao u drugu ligu.
Sudbinu mu je zape─Źatio poraz od 0-1 od San Lorenza u predzadnjem kolu prvenstva.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Angel Correa u 59. minuti. Independiente je drugi slavni argentinski klub koji je pao u drugu ligu u zadnje dvije godine.

Prije njega je istu sudbinu do┬×ivio River Plate, tako─Ĺer prvi out u svojoj povijesti.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!