7. VELJAE 2012. 18:16h

I Rafael Nadal stao u obranu suspendiranog Alberta Contadora

Foto

Sport
0

Tekst

Nakon što je odlukom Sportskoga arbitražnog suda (CAS) iz Lausanne potvrđena dvogodišnja suspenzija Alberta Contadora zbog dopinškog skandala, španjolskom biciklistu stiže sve veća podrška sportaša.

Posljednji u nizu koji ga je podržao drugi je tenisač svijeta Rafael Nadal, koji je cijeli slučaj komentirao na Twitteru.

"Vijest je nevjerojatna. Tako ga optužiti bez dokaza jadno je. Glavu gore, šampione. Imaš moju podršku!", napisao je Rafa.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!