20. TRAVNJA 2012. 10:08h

Hrvatski rukometaši čekaju kvalifikacijsku skupinu za plasman na Euro

Ivano Balić

Foto

Sport
0

Tekst

Rukometaši Hrvatske danas će u Kopenhagenu saznati s kime će igrati u kvalifikacijskoj skupini za plasman na Europsko prvenstvo 2014. godine.

Naši su rukometaši nositelji. Ukupno će biti sedam skupina, a prve dvije reprezentacije izravno će na EP. Juniorke Hrvatske igrat će na SP-u u skupini s Nizozemskom, Rumunjskom, Brazilom, Norveškom i Tunisom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!