2. RUJNA 2012. 21:54h

Hrvatski košarkaši svladali Cipar s 98:49

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatski košarkaši upisali su i petu pobjedu u C kvalifikacijskoj skupini EURA svladavši u gostima Cipar s uvjerljivih 98:49 (40:31), te se tako i teoretski plasirali na Europsko prvenstvo u Sloveniji.

Naši košarkaši su imali određenih problema u prvom poluvremenu, ali su zato u drugom doslove "pregazili" Ciprane s 58:18, s tim da je rezultat zadnje četvrtine upravo nevjerojatan - 33:2.

Lukša Andrić i Kruno Simon ubilježili su po 16 poena, a Bojan Bogdanović 14. Hrvatska vodi u skupini s omjerom 5:0, a sljedeći susret odigrat će 5. rujna u Slavonskom Brodu s Ukrajincima (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!