17. TRAVNJA 2012. 21:04h

Hrvatski hokejaši protiv Islanda se bore za broncu

Foto

Sport
0

Tekst

Sa 6:3 (2:1, 2:0, 2:2) naši su hokejaši u Reykjaviku nadigrali Srbiju. Golove su zabili Prpić, Orešćanin, Sertich (2), Lazić i Powers. Hrvatska je tako ostala u borbi za brončanu medalju, a za to joj treba pobjeda u srijedu protiv domaćina Islanda (22 sata).

Bila bi to barem kakva takva utjeha, iako, naši su reprezentativci na sjever Europe otputovali s ciljem osvajanja zlata i ulaska u viši rang.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!