28. TRAVNJA 2012. 21:48h

Hrvatska kandidat za EP u rukometu 2016.: Poljaci ozbiljni konkurenti

Foto

Sport
0

Tekst

Europski rukometni savez objavio je da su kandidati za domaćinstvo Europskog prvenstva rukometaša 2016. godine Hrvatska, Poljska, Švedska, Norveška i Austrija. Odluka će biti donesena krajem lipnja u Monte Carlu. S obzirom na to da su Austrija (2010.), Norveška (2008.), Švedska (2002.) i Hrvatska (2000.) već bili domaćini EP-a, najviše izgleda imaju Poljaci.

- Mi i Poljaci imamo najviše izgleda za dobivanje domaćinstva. Procijenimo li da nemamo šanse, nećemo u Monte Carlo slati veliku delegaciju - rekao je Damir Poljak, glavni tajnik HRS-a.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!