19. LIPNJA 2012. 18:02h

HNS-u stigla kazna od 80.000 eura zbog izgreda navijača

Foto

Sport
0

Tekst

Stigla je i dugoočekivana kazna UEFA-e. HNS će zbog izgreda naših navijača na utakmici s Italijom na Europskom prvenstvu u Poljskoj, morati platiti 80 tisuća eura.

Rok za žalbu je 3 dana, a u UEFA-i su istaknuli kako su razlozi kazne bacanje pirotehničkih sredstava na teren te rasističke uvrede s tribina.

Podsjetimo, za ispade u dvoboju s Ircima, Rusanova je već kažnjena s 25 tisuća eura. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!