17. RUJNA 2013. 10:45h

Hamburg smijenio trenera nakon poraza od Dortmunda

Nogometni stadion u Barceloni

Foto

Sport
0

Tekst

 Njemački prvoligaš Hamburg SV smijenio je trenera Thorstena Finka nakon visokog poraza od 6-2 od Borussie Dortmund u subotu u prvenstvenoj utakmici.

"Ponosan sam na svoj dvogodišnji rad ovdje", izjavio je 45-godišnji Fink za njemačku radio postaju NDR. "Trenirao sma sjajan klub. Sada još uvijek ima vremena da ostvare svoje ciljeve, čak i s drugim trenerom."

Fink, koji je razbjesnio klupske šefove nakon što je napustio momčad poslije teškog poraza da bi se priključio svojoj obitelji u Muenchenu, došao je u Hamburg 2011. iz švicarskog prvoligaša Basela.

Nakon lošeg početka prvenstva i poraza od Dortmunda i Hoffenheima, Hamburg je sada na 15. mjestu na ljestvici sa samo četiri boda iz pet utakmica i s primljenih 15 golova.

(Hina) 

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!