26. TRAVNJA 2012. 21:20h

Guardiola napušta Barcelonu. Odlazi u Englesku?

Foto

Sport
0

Tekst

Prema pisanju Sky Sporta, trener Barcelone Pep Guardiola na sutrašnjoj će konferenciji za novinare obznaniti da napušta Barcelonu. Stručnjak za španjolski nogomet Guillem Balague za Sky Sports je potvrdio da Guardiola više nema namjeru ostati u klubu.

- On ima potrebu otići u drugi klub, u drugu državu. U Engleskoj nikad nije igrao iako je bio blizu dolaska u Wigan, a tražili su ga i Manchester United, Liverpool i Tottenham. Ako se kao igrač nije dokazao na Otoku, onda to želi kao trener.

Balague je istaknuo kako njegov odlazak nije povezan s nekakvim problemima unutar svačionice, već da se jednostavno zasitio.

- Guardiola već šest mjeseci razmišlja o odlasku i sad je prelomio. On je veliki radnik, puno napora ulaže i došlo je do velikog zasićenja.

Kao moguće nasljednike Balague je istaknuo četiri kandidata; Marcela Bilsu, Andre Villas-Boasa, Laurenta Blanca i Ernesta Valverde.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!