22. OUJKA 2012. 07:52h

Glasovita Barcelonina škola stiže u Hrvatsku!

Foto

Sport
0

Tekst

Trener iz glasovite Barcelonine škole nogometa Julio Alberto jučer je u Zagrebu najavio tri kampa slavnoga španjolskoga kluba ove godine u Hrvatskoj.

Osim u Zagrebu (18. do 23. lipnja) i Poreču (25. do 30. lipnja), Barcelonini treneri u potrazi za novim Messijem prvi put doći će i u Slavonski Brod (2. do 7. srpnja.).

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!