19. OUJKA 2012. 10:59h

Gips o Hirscherovoj pobjedi: Svaka mu čast, sve je regularno i čisto

Foto

Sport
0

Tekst

Neki se samo žele ogrebati za kakav savjet, drugi iskazati poštovanje. No, njemu su misli bile na stazi.

- Ivica je izgubio formu, a time i sigurnost, nešto što se često događalo i Janici. Pa kad je zadnji put pao na slalomu?! Ni ne sjećam se... U Zagrebu je prije tri godine haklao, u Schladmingu prije pet. Ali pao nije godinama. Trebao je malo konzervativnije voziti... - kazao je Gips.

Vjerovao je kako Myhrera netko može skinuti, da će Ivica ipak dohvatiti globus, međutim želja se nije ispunila.

- Neka. Dečko je pravi, gitarist, vrhunski skijaš, već je godinama na vrhu. Baš je fin i pristojan, možda čak i predobar! Pa i mi smo mu pomogli, spasili mu leđa, kad mu je priskočio Ivičin fizioterapeut Zoran Pršo...

Hirscher, pobjednik Svjetskog kupa?

- Svaka mu čast, sve je regularno i čisto. Osim... nekih stvari koje su se prije događale, ali tu bi trebali prevrtjeti neke stare snimke. No, zaboravimo to, iza nas je, prošlost... - pomirljiv je Ante Kostelić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!