21. LIPNJA 2012. 21:02h

Giovinco se vraća u Juventus

Sebastian Giovinco

Foto

Sport
0

Tekst

Talijanski prvak Juventus odlučio je nakon dvije godine vratiti reprezentativca Sebastiana Giovinca iz Parme, objavio je torinski klub.

Giovinco je igrač koji je ponikao u Juventusu, odakle je prebačen u Parmu, a sada je Juve otkupio 50 posto njegova ugovora od Parme za ukupno 11 milijuna eura, koji će biti plaćeni u ratama kroz tri godine. Giovincu (25) će to biti treći pokušaj u Juventusu, s obzirom da je 2007. bio posuđen i Empoliju. Omaleni napadač je prošle sezone za Parmu postigao 15 zgoditaka. (Hina)


 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!