OZLJEDA RAMENA

11. TRAVNJA 2009. 16:22h

Gasquet odustao do Monte Carla

Foto

Sport
0

Tekst

Gasquet već dva mjeseca ima problema s ramenom i nada se da će se oporaviti prije turnira u Barceloni koji je poslije Monte Carla.

Francuski tenisač Richard Gasquet otkazao je nastup na ATP turniru u Monte Carlu, koji počinje u nedjelju. Gasquet se još uvijek nije oporavio od ozljede desnog ramena zbog koje je propustio turnir u Miamiju, a u Indian Wellsu je odigrao samo jedno kolo.

Gasquet već dva mjeseca ima problema sa ramenom. Francuski igrač nada se da će se oporaviti do turnira u Barceloni, koji je na rasporedu nakon Monte Carla.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!