29. SVIBNJA 2013. 07:49h

Francuska: Ricardo Carvalho u Monacu

Nogometna utakmica Hrvatska - Brazil

Foto

Sport
0

Tekst

Povratnik u prvu francusku nogometnu ligu Monaco objavio je u utorak kako je potpisao jednogodišnji ugovor s portugalskim veteranom, 35-godišnjim stoperom Ricardom Carvalhom, dosadašnjim članom Reala iz Madrida.

Carvalho je u Real stigao 2010. godine iz Chelseaja gdje je proveo najbolje godine svoje karijere, a igrao je i za Porto u finalu Lige prvaka 2004. godine kada je portugalski sastav do naslova stigao svladavši sa 3-0 upravo Monaco.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!