7. SVIBNJA 2013. 17:24h

Francuska: Istraga protiv Leonarda

Foto

Sport
0

Tekst

Disciplinska komisija francuske nogometne lige (LFP) istražit će incident izme?u sportskog direktora Paris SG-a Leonarda i suca nedjeljne utakmice izme?u PSG-a i Valenciennesa Alexandrea Castra u kojem je po završetku utakmice Leonardo odgurnuo Castra.

"Disciplinska komisija proučit će sučev izvještaj nakon utakmice, te potom odlučiti hoće li prijaviti Leonarda", rekao je glasnogovornik LFP-a.

Na televizijskoj snimci vidi se kako je Leonardo lijevim ramenom odgurnuo suca u tunelu prilikom izlaska s travnjaka Parka prinčeva.

Leonardu prijeti privremena suspenzija, a na saslušanju pred komisijom će se morati pojaviti 15 dana nakon poziva.

Sam Leonardo poriče guranje suca, već navodi kako je do incidenta došlo jer je delegat utakmice njega gurnuo prema sucu. (Hina)

"Ja sam taj koji je bio napadnut i ja ću tražiti kaznu za delegata", izjavio je Leonardo.

Ukoliko komisija procijeni da je Leonardo krivac za incident, mogao bi biti kažnjen maksimalno jednogodišnjom zabranom obnašanja dužnosti.

Inače, iz PSG-a su imali primjedbu na suca Castra zbog crvenog kartona kojega je u 42. minuti pokazao braniču Thiagu Silvi. To je već deveti crveni karton koji je pokazan igračima PSG-a ove sezone u prvoj ligi. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!