1. LIPNJA 2013. 22:21h

Francuska - Hrvatska 18-18

Rukometna lopta

Foto

Sport
0

Tekst

U prvoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Srbiji 2013. rukometašice Francuske su u Montbeliardu protiv Hrvatske odigrale neodlučeno 18-18 (5-10). Uzvrat je 9. lipnja u Umagu, a Hrvatice imaju odličnu priliku da se plasiraju na SP.

Hrvatske rukometašice su na poluvremenu vodile 10-5, ali su Francuskinje vrlo brzo u nastavku došle do poravnanja. Nakon toga bila je to tvrda utakmica u kojoj su rijetko padali golovi.

Kod Francuske najbolje su bile Allison Marie Pineau i Paule Baudouin sa po 4 pogotka, a Hrvatsku su predvodile Kristina Elez sa 5, Andrea Penezić sa 4, te Maja Zebić i Anita Gaće sa po 3 gola.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!