3. LIPNJA 2012. 15:57h

FOTO: Ožujsko kup proslavilo pobjednika koncertom grupe Jinx

Foto

Ožujsko kup 201 ...
0

Tekst

Finale najvećeg malonogometnog turnira Ožujsko kup koje se organizira već treću godinu zaredom, održano je nogometno-glazbenim spektaklom u Splitu.
Ožujsko kup i nagradu od 100 000 kuna osvojila je momčad „City Kebap – Drvoštit“ iz Petrinje dok je na drugom mjestu klub iz Krapine „Mal Gal“, dobitnik 20 000 kuna. Treći su bili „CB Extreme“ iz Velike Gorice.
Osim voditelja kupa i finala televizijskog voditelja Darka Janoša, radijskog voditelja Filipa Brkića, glumca Filipa Jurčića i splitskog komičara Damira Mihanovića Ćubija atmosferu su zagrijavali i nastupi navijačke skupine "Spalatine".

Kao vrhunac večeri nastupila je grupa 'Jinx'. 

Vie pogledajte u fotogaleriji Ožujsko kup 2012. Finale

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!