1. TRAVNJA 2013. 12:16h

FOTO: NAPETO DO SAMOG KRAJA Philadelphia ipak bolja od Washingtona

Foto

NHL: Philadelphi ...
0

Tekst

Ruslan Fedotenko je zabio gol nakon samo minutu i pol igre u produžetku za pobjedu Philadelphia Flyersa od 5-4 nad Washington Capitalsima.

Utakmicu je u produžetke odveo Kimmo Timonen koji je zabio gol 9.5 sekundi do kraja regularnog dijela utakmice.

Flyersi (15-17-3) su se izjednačili s Capitalsima (16-17-1) na 33 boda i sada zaostaju dva boda za New York Rangersima i New York Islandersima u borbi za zadnje mjesto za doigravanje u Istočnoj konferencijia.

Poveli su Wshington Capitalsi pogotkom Nicklasa Backstroma u prvoj trećini, a onda su Flayersi najprije izjednačili pogotkom Maxima Talbota pa poveli pogotkom Mikea Greena.

U drugoj trećini jedini je gol "pao" za Washington, a realizator je bio Mike Green.

U zadnjoj trećini Washington je opet preuzeo kontrolu nad igrom povevši s 3-2 nakon gola Marcusa Johanssona, pa sa 4-2 nakon gola Alexa Ovechkina. Philadelphia je smanjila na 4-3 pogotkom Claudea Girouxa, a Timonen je zabio za 4-4.

Vratar Washington Capitalsa Braden Holty imao je u porazu 29 obrana, dok je Ilja Brizgalov obranio 25 udaraca upućenih prema vratima Philadelphie.

(Hina)

Više pogledajte u fotogaleriji NHL: Philadelphia bolja od Washingtona

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!