15. RUJNA 2012. 14:34h

FOTO: Medvjedi izgubili, ali nema veze. Pulska Arena je oduševila

Foto

Hokej spektakl u ...
0

Tekst

Prvim hokejaškim dvobojem unutar zidina slavne rimske građevine Pula će ostati zapisana u povijesti ovog sporta. Jedan od najizazovnijih sportskih pothvata ikad organiziranih u Hrvatskoj, Arena Ice Fever - Pula MMXII, doveo je moderne hokejaške gladijatore u dvije tisuće godina stari amfiteatar. Pulska Arena bila je spektakularan domaćin spektakularnom događaju.

Hokejaši Medveščaka su sinoć odigrali utakmicu protiv slovenske Olimpije od kojih su izgubili 3:2.

Iako je zbog problema s ledom utakmica trebala biti otkazana na čemu su inzistirali hokejaši Olimpije, ipak je održana. Olimpija je čitave dvije trećine vodila 3:0 da bi Medveščak u posljednjoj dionici smanjio rezultat na 3:2 što je bilo najdalje dokle su hrvatski hokejaši uspjeli doći.

Vie pogledajte u fotogaleriji Hokej spektakl u pulskoj Areni

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!