PRIRODNA NEPOGODA

6. SIJENJA 2009. 14:22h

FOTO: Magla bi mogla odgoditi slalom na Sljemenu

Foto

...
0

Tekst

Start je obasjan suncem, ali pred ciljem se spustila magla koja u potpunosti onemogućava normalan tijek natjecanja za skijaše.

Muški dio slaloma na Sljemenu mogao bi imati problema zbog nepogodnih vremenskih uvjeta koji su se pojavili na stazi. Točnije, riječ je o magli koja se oko cilja spustila i mogla bi ometati.

Mario ćužić-.--.-
Photo Mario ćužić  
- Na cilju ima magle, ali na startu je sunce i zasad nema nikakvih problema tako da će do utrke doći, drugih informacija nemam - rekao je glasnogovornik Nenad Eror i dodao kako se u ovom trenutku magla podigla, ali i da se može spustiti svakog trenutka.

Teško je ikome prognozirati što će se dogoditi jer sunce koje je stazu ''spašavalo'' polako zalazi i spušta se mrak, a samim time je i opasnost od magle veća, posebno jer se ona oko cilja diže i spušta, ali i zauzima sve veću površinu.

Kad bi uistinu došlo do odgode to bi svakako bio šok jer 18 tisuća ljudi je uz stazu i svi očekuju fenomenalan doga?aj, praćen eventualnim velikim uspjehom Ivice Kostelića. Kada bi magla potpuno poremetila sve što se iščekuje, bio bi to težak udarac.

No, skijaši su mirni, na startu je sve u redu i pripremaju se na izazov. Ivica osjeća pozitivan pritisak i zadovoljan je što će startati peti jer ženski dio slaloma je pokazao da svi koji su izvukli manji broj postigli su odličan rezultat.

 

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!