CROATIA 2009

16. SIJENJA 2009. 19:21h

FOTO: Atmosfera u Splitu prije utakmice

Foto

Atmosfera u Spli ...
0

Tekst

Splićani se na ulicama spremaju za prvu utakmicu kojom će se otvoriti Svjetsko rukometno prvenstvo.

Atmosfera u Splitu prije prve utakmice Hrvatska - Sjeverna Koreja zahuktava se cijeloga dana, a do nje je sada ostalo samo nekoliko sati. Gra?ani Splita imat će priliku bodriti izabranike Line červara koji, nadamo se, kreću po prvu pobjedu protiv brze reprezentacije koja dolazi s istoka.

Splićani su već dokazali kakvi su navijači dupkom napunivši Spaladium Arenu na prijateljskoj utakmici protiv Slovenije održanoj prošlog tjedna.

Koliko je rukomet popularan u gradu podno Marjana vidjelo se i na treningu reprezentacije na koji je došlo nekoliko tisuća gledatelja koji su htjeli vidjeti hrvatske junake u akciji.

Ne sumnjamo da će rukometaši imati veličanstvenu podršku s tribina nakon što se svečano otvori Svjetsko rukometno prvenstvo.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!