12. O×UJKA 2012. 14:43h

Final fight gledalo skoro milijun televizijskih gledatelja

Foto

Sport
0

Tekst

Final fight u Areni ove subote gledalo je 914.000 ljudi u izravnom prijenosu na Novoj TV. Borba Cro Copa protiv Raya Sefa bila je najgledaniji program dana, a uz Dnevnik Nove TV sa 809.000 i film ''Smrtonosna pošiljka'' sa 561.000 gledatelja Nova TV imala je tri najgledanije emisije dana.

I u ostale dane vikenda Nova TV bila je broj jedan u Hrvatskoj. U petak je najgledanija emisija dana bio Dnevnik Nove TV sa 801.000 gledatelja, a u nedjelju 'Larin izbor'' s njih 986.000.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!