12. OžUJKA 2012. 14:43h

Final fight gledalo skoro milijun televizijskih gledatelja

Foto

Sport
0

Tekst

Final fight u Areni ove subote gledalo je 914.000 ljudi u izravnom prijenosu na Novoj TV. Borba Cro Copa protiv Raya Sefa bila je najgledaniji program dana, a uz Dnevnik Nove TV sa 809.000 i film ''Smrtonosna pošiljka'' sa 561.000 gledatelja Nova TV imala je tri najgledanije emisije dana.

I u ostale dane vikenda Nova TV bila je broj jedan u Hrvatskoj. U petak je najgledanija emisija dana bio Dnevnik Nove TV sa 801.000 gledatelja, a u nedjelju 'Larin izbor'' s njih 986.000.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!