18. TRAVNJA 2012. 18:04h

Filip Hrgović neće nastupiti na Olimpijskim igrama

Hrvatska boksačka reprezentacija

Foto

Sport
0

Tekst

Ni superteškaš Filip Hrgović neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu. U četvrtfinalnoj borbi olimpijskih kvalifikacija u Trabzonu, najbolji hrvatski boksač izgubio je tijesno od europskog prvaka Rusa Omara Magomedova (14:15).

Rus je u prvoj rundi uspio i srušiti 19-godišnjeg Hrvata, a nakon druge runde vodio je 12:6. U trećoj rundi mladi Zagrepčanin kreće na sve ili ništa, dobiva rundu sa 8:3, ali ostaje kratak za jedan bod.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!