29. TRAVNJA 2012. 18:56h

Felix Magath: Ribery i Robben ne mogu se uspoređivati s Raulom

Foto

Sport
0

Tekst

Trener Wolfsburga Felix Magath pohvalio je Španjolca Raula, koji je boravkom u Schalkeu oduševio njemačku nogometnu javnost.

- Raul je najbolji stranac koji je dosad igrao u njemačkoj ligi, Ribery i Robben ne mogu se svrstati u istu rečenicu s njim. Raul je nogometaš koji je uvijek korak ispred suparnika - rekao je Magath.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!