9. STUDENOG 2013. 19:53h

Federer u polufinalu

Foto

Sport
0

Tekst

Švicarac Roger Federer izborio je polufinale završnog ATP mastersa u Londonu nakon što je u odlučnom dvoboju pobijedio Argentinca Juana Martina Del Potra s 4-6, 7-6 (2), 7-5, te kao drugoplasirani iz skupine B prošao me?u četiri najbolja.

Federer je u dramatičnom dvoboju uspio nadoknaditi set zaostatka i poslije dva i pol sata igre pobijedio Argentinca, nakon što je gubio 1-3 u drugom setu, te 0-3 u trećem. Bio je to njihov 13. dvoboj i osma pobjeda Federera, koji u polufinalu ide na prvoga tenisača svijeta Rafaela Nadala. U drugom polufinalu sastat će se Novak ?oković i Švicarac Stanislas Wawrinka.

1. ?oković 2 4:2 2:0 *

2. Federer 3 5:3 2:1 *

3. Del Potro 3 4:5 1:2

4. Gasquet 2 1:4 0:2

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!