16. LIPNJA 2012. 15:09h

Federer prvi finalist ATP-a u Halleu: Za sat vremena svladao Rusa Južnija

Foto

Sport
0

Tekst

Švicarac Roger Federer prvi je finalist ovogodišnjeg izdanja ATP turnira tenisača u Halleu, on je u polufinalu za samo sat vremena svladao Rusa Mihaila Južnija sa 6-1, 6-4.

Bio je ovo 13. međusobni susret Federera i Južnija i 13. pobjeda Švicarca koji se tako po sedmi put u karijeri plasirao u finale Hallea. Dosada je pet puta (2003, 2004, 2005, 2006, 2008) osvajao ovaj turnir na teavnatoj podlozi koji mu služi kao priprema za nastup u Wimbledonu.

U drugom polufinalu igrat će Nijemci Philipp Kohlschreiber i Tommy Haas. (Hina)


 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!