MELBOURNE

17. SIJENJA 2009. 12:55h

Federer osvojio Kyoong Classic

Foto

Sport
0

Tekst

Na ekshibicijskom turniru Kooyong Classic u Melbourneu nastupili su i hrvatski tenisači Marin čilić i Ivan Ljubičić.

Švicarski tenisač Roger Federer osvojio je ekshibicijski turnir Kooyong Classic u Melbourneu, na kojem su nastupali i hrvatski igrači Marin čilić i Ivan Ljubičić.

Federer je u finalu pobijedio sunarodnjaka Stanislava Wawrinku sa 6-1, 6-3. To mu je drugi naslov na Kooyong Classicu, kojeg je osvojio i 2005. godine.

Finale:

Roger Federer (Švi) - Stanislas Wawrinka (Švi) 6-1, 6-3

za 3. mjesto:

Fernando Verdasco (Špa) - Fernando Gonzalez (čile) 6-4, 6-3

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!