24. TRAVNJA 2012. 17:08h

Fabio Capello natrag u Milanu?

Fabio Capello

Foto

Sport
0

Tekst

Čini se da je na Apeninskom poluotoku na pomolu senzacija. Fabija Capella povezuje se s povratkom u Milan! Nedavni engleski izbornik navodno bi trebao sjesti na klupu crveno-crnih umjesto Massimiliana Allegrija u slučaju da Milan ne osvoji naslov prvaka ove sezone, što je gotovo posve izvjesno.

No, Gazzetta dello Sport ima i drukčiji scenarij. Capello bi se vratio u svoj klub gdje bi postao direktorom momčadi i pomogao dopredsjedniku Adrianu Gallianiju u skorašnjem prijelaznom roku te kako bi upravljao stručnim stožerom kluba.

Inače, Fabio Capello u Milanu je bio igrač od 1976. do 1980. te kao trener u tri navrata – 1987., od 1991. do 1996. te od 1997. do 1998.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!