24. TRAVNJA 2012. 17:08h

Fabio Capello natrag u Milanu?

Fabio Capello

Foto

Sport
0

Tekst

─îini se da je na Apeninskom poluotoku na pomolu senzacija. Fabija Capella povezuje se s povratkom u Milan! Nedavni engleski izbornik navodno bi trebao sjesti na klupu crveno-crnih umjesto Massimiliana Allegrija u slu─Źaju da Milan ne osvoji naslov prvaka ove sezone, ┬Üto je gotovo posve izvjesno.

No, Gazzetta dello Sport ima i druk─Źiji scenarij. Capello bi se vratio u svoj klub gdje bi postao direktorom mom─Źadi i pomogao dopredsjedniku Adrianu Gallianiju u skora┬Ünjem prijelaznom roku te kako bi upravljao stru─Źnim sto┬×erom kluba.

Ina─Źe, Fabio Capello u Milanu je bio igra─Ź od 1976. do 1980. te kao trener u tri navrata ┬ľ 1987., od 1991. do 1996. te od 1997. do 1998.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!