24. SVIBNJA 2012. 08:25h

EP u Debrecenu: Kim Daniela Pavlin srušila rekord star 24 godine

Julia Smit

Foto

Sport
0

Tekst

Niti nakon trećeg dana Europskog prvenstva u Debrecenu nitko od hrvatskih plivača nije izborio A normu za Olimpijske igre...

Ipak, za dobre vijesti pobrinula se Kim Daniela Pavlin, koja je na 200 metara mješovito srušila 24 godine star rekord Ana Marije Petričević. Dionicu je isplivala u vremenu 2:16,50, što je za tri stotinke bolje od rezultata iz 1988. godine. To joj je ipak, bilo dovoljno tek za 14. mjesto u polufinalu.

Bez finala je ostala i Sanja Jovanović, koja je u polufinalu discipline 100 metara leđno osvojila 13. mjesto s vremenom od 1:02,47. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!