1. LIPNJA 2013. 10:56h

Drew preuzeo Buckse

Foto

Sport
0

Tekst

Nakon što je Jim Boylan dobio otkaz, vodstvo NBA momčadi Milwaukee Bucksa je za novog trenera izabralo Larryja Drewa.
Drew je za Buckse potpisao ugovor na tri godine, a bit će to njegov drugi samostalni posao u NBA ligi nakon što je posljednje tri sezone vodio Atlanta Hawkse. Radio je i kao pomoćni trener u New Jersey Netsima, Washington Wizardsima, Detroit Pistonsima i Los Angeles Lakersima.

Drew je na klupi Hawksa ostvario 128 pobjeda i 102 poraza, a 2011. je s Atlantom stigao do polufinala Istočne konferencije.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!