26. TRAVNJA 2012. 19:45h

Dodig i Melo poraženi od Australaca

Ivan Dodig

Foto

Sport
0

Tekst

Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo poraženi su u četvrtfinalu turnira parova u Bukureštu od Australaca Hanleya i Kerra sa 6:7 (4), 6:4, 6:10.

Iako nije otišao dalje, Dodig je ove godine u parovima puno uspješniji nego u pojedinačnoj konkurenciji. Nastupio je u dva finala - u Memphisu (s Melom) i Zagrebu (s M. Pavićem) - i 61. je na listi.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!