18. OUJKA 2012. 21:57h

Divljanje navijača prekinulo grčki derbi: Navijači PAO-a napali policiju

Foto

Sport
0

Tekst

Jedan od najvećih europskih, i najveći grčki derbi između Panathinaikosa i Olympiakosa prekinut je na početku drugog poluvremena kod rezultata 0:0.

Igrači se nakon odlaska u svlačionicu na odmor nisu ni vraćali na travnjak jer su na stadionu buktjeli neredi. Naime, navijači domaćeg PAO-a policiju su napali bakljama, stolicama, komadima ograde na što su snage reda uzvratile suzavcem.

Kako im ovo nije prvi put da su izazvali nerede ove sezone, vjerojatno ih čeka stroga kazna.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!