2. OUJKA 2012. 10:57h

Direktor Dinama: Za razliku od Hajduka, mi nemamo nikakvih potraživanja

Foto

Sport
0

Tekst

U Dinamu se ne boje da će ih dostići "kostur iz ormara" kakav je zakucao na vrata Hajduka koji traži da Splićani negdje nađu 13 milijuna kuna i isplate potražitelje iz nekih davnih transfera.

– Imali smo mi mnogo toga na vratu, stotine potraživanja, no sve smo to odavno riješili. A zadnje mogućnosti za nekakve tužbe nestale su nakon što je Dinamo d.d. otišao u stečaj – kazao je direktor Dinama Damir Vrbanović.

U tom su stečaju najveći gubitnici bili Robert Prosinečki, Dražen Ladić i Igor Cvitanović. Sva ostala davna potraživanja, kao što je ono Kazuyoshija Miure i sličnih igrača, Dinamo je riješio i, kako tvrde, nikakvih dugova nemaju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!