6. TRAVNJA 2012. 19:22h

Dinamo traži od Hajduka 103 000 kuna

Foto

Sport
0

Tekst

Ima i oštećenih pa ne znamo koliki je ukupni broj onih koje će se morati zamijeniti, ali plavi su u svom odštetnom zahtjevu zatražili od Hajduka 103.000 kuna. Ako to podijelimo na 799 sjedalica, onda je to 128 kuna i 91 lipa po sjedalici.

Ne znamo je li to cijena pojedine sjedalice ili je u nju uračunata i njezina izmjena. O cijeni sjedalica bilo je i spora. Navijači su tvrdili da stoji samo 2,5 eura, navodno su zbog toga podnijeli i prijavu USKOK-u. Pa su optuživali i za sukob interesa jer je sjedalice iz Turske uveza tvrtka "Duo gastronomija", vlasnik koje je direktor nabave u Dinamu Dražen Miličević.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!