9. STUDENOG 2013. 22:57h

Dinamo se odrekao Sammira

Sammir, Facebook

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatski nogometni prvak Dinamo objavio je u subotu kako je Sammir udaljen iz kadra prve momčadi, te da je slobodan potražiti novi klub.

"Zbog opetovanog iskazivanja nepoštivanja prema klubu i suigračima čvrsto sam odlučio Sammira udaljiti iz momčadi i više nikada neće zaigrati za prvu momčad Dinama", rekao je sportski direktor Zoran Mamić za internetski portal Dinama.

Zasad nije poznato zbog čega se Dinamo odrekao Sammira. No, njegov boravak u Dinamu proteklih je godina bio obilježen brojnim ekscesima, me?u kojima je bila i vožnja u pripitom stanju.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!