9. SRPNJA 2015. 19:38h

DIJAMANTNA LIGA Sandra Perković druga u Lausanni

Foto

Sport
0

Tekst

Po prvi put ove sezone, Sandra Perković nije osvojila prvo mjesto na jednom mitingu Dijamantne lige. Bolja od nje u Lausanni bila je Kubanka Yaimi Perez, koja je disk bacila 67.13 metara, dok je Sandrin disk letio 67.06 metara. I treće je mjesto pripalo Kubanki, Denii Caballero sa 66.04 metara.
 
Mitingom u Lausanni završeno je pet od sedam natjecanja Dijamantne lige, a najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković i dalje uvjerljivo vodi u poretku diskašica. Perković ima 18 bodova, dok drugoplasirana Perez ima 7, Australka Dani Samuels je treća s pet bodova.
 
Preostala dva mitinga održat će se u Monte Carlu (17. srpnja) i završnica Dijamantne lige u Bruxellesu 11. rujna. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!