1. SVIBNJA 2013. 18:59h

Deco pozitivan na doping

Deco
Foto: gettyimages.com

Foto

Sport
0

Tekst

Bivši brazilski reprezentativac i bivši igrač Barcelone i Chelsea Deco pao je na doping testu na nedopuštenu supstancu furosemid, tvrdi brazilski list Globo.

Deco i njegov klub Fluminense šokirani su pozitivnim nalazom, a igrač tvrdi da je furosemid unio u tijelo koristivši lijek protiv prehlade, kupljen u ljekarni. Navodno je dvostruki osvajač Lige prvaka najavio i tužbu protiv proizvo?ača lijeka, a njemu prijeti suspenzija do testiranja B uzorka.

Furosemid je supstanca koju je 2011. godine koristio i čuveni brazilski plivač Cesar Cielo, olimpijski prvak iz 2008., kojeg Brazilci nakraju ipak nisu kaznili.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!