24. TRAVNJA 2012. 18:37h

Danskim igračima zabranjeno twitati tijekom EP-a

Foto

Sport
0

Tekst

Danski nogometni savez zabranio je svojim igračima komunikaciju s navijačima putem Twitera za vrijeme EP-a u Ukrajini i Poljskoj.

Izbornik Morten Olsen želi od igrača maksimalnu koncentraciju na turnir. Savez je rekao da navijači neće ostati zakinuti za informacije, a za to će se pobrinuti službena stranica Danskoga nogometnog saveza.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!