NOVI POčETAK

2. SIJENJA 2008. 12:14h

Cruz: Prelazak u Blackburn spasio mi je karijeru

Tekst

Bivši napadač Bayern Münchena, Roque Santa Cruz, zahvalio je svom sadašnjem treneru u Blackburnu, Marku Hughesu, za ukazano povjerenje.

Paragvajski napadač koji je prešao u Blackburn iz Bayerna prošlog ljeta za 3,8 milijuna funti oduševljen je promjenom.

- Bilo je dobrih ponuda, ali imao sam dobar osjećaj za trenera i njegove ideje. Bila je to vrlo važna odluka za mene, i drago mi je što sam ovdje. U Bayernu mi je trener rekao kako želi da ostanem, ali bi sjedio na klupi. A morao sam igrati da vratim samopouzdanje i vjeru u sebe - izjavio je Blackburnov napadač.

Brazilski napadač postigao je posljednji pogodak za Blackburn u prvenstvenoj pobjedi protiv Derby Countyja 2-1 u gostima, za prekid neslavne serije od samo jedne pobjede u deset utakmica.

- Ovaj prelazak najbolja je stvar koja mi se mogla dogoditi nakon što sam ostao u Münchenu predugo. Mislim da sam puno bolji sada nego kada nisam redovito igrao. Vratio sam vjeru u svoju igru i mislim kako je pobjeda protiv Derbyja početak pobjedničkog niza – rekao je Santa Cruz.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!