20. VELJAčE 2012. 11:30h

Croatia Openu nagrada ATP-a "Best Fan Experience"

Foto

Sport
0

Tekst

Krovna međunarodna teniska organizacija ATP, dodijelila je Studena Croatia Openu nagradu za izvrsnost - European Tournament Awards of Excellence. Najstariji i najprestižniji hrvatski teniski turnir prepoznat je kao - Best Fan Experience (najbolji doživljaj za navijače) zbog jedinstvenog zabavnog programa koji uz odličan tenis gledateljima nudi brojne koncerte i DJ partyje, ali i predstavljanje visoke domaće i svjetske kuhinje kroz Istria Gourmet Festival. Ovo je već peta nagrada ATP-a u 23. godine dugoj tradiciji umaškog turnira.

- Iznimno nam je drago da je ATP Studena Croatia Open na dodjeli nagrada za izvrsnost 'ATP European Tournament Awards of Excellence' za 2011. godinu proglašen dobitnikom nagrade u kategoriji turnira koji nude najbolji doživljaj navijačima 'Best Fan Experience'. Umag je među ATP turnirima širom svijeta postao poznat po svom zabavnom programu koji raste iz godine u godinu i postaje sve snažniji.

Čestitamo organizatorima turnira na ovom izvanrednom postignuću , rekao je Laurent Delanney, izvršni direktor ATP Europa.

Direktor Umaga, Vanja Božičković, je ponosan:

- Ova nagrada je velika čast i potvrđuje naš kontinuirani rad na kvaliteti organizacije, no, istovremeno je i velika obveza. Obveza da i ove godine, u 23. izdanju turnira koji će se održati od 5.-15. srpnja, i posjetiteljima i igračima iznova pružimo vrhunski doživljaj.

Umaško natjecanje već dugo uživa ugled jednog od najzanimljivijih profesionalnih muških turnira u Europi.

Ova nagrada čak je peta nagrada za izvrsnost dodijeljena turniru, 1998. nagrađen je za - Kids Promotion, 2000. za - Player Area Improvement, 2001. za - Tournament Operations, a 2005. za - Outstanding Advertising and PR .

Ove se godine Umag našao u društvu uglednih europskih turnira koji su također nagrađeni od strane ATP-a. Båstad je tako nagrađen za - Best Player Services , Rotterdam za - Most Improved Venue , Halle za - Best Media Services dok je Pariz prepoznat kao Best Marketing and Promotion .

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!