20. VELJAŔE 2012. 11:30h

Croatia Openu nagrada ATP-a "Best Fan Experience"

Foto

Sport
0

Tekst

Krovna me─Ĺunarodna teniska organizacija ATP, dodijelila je Studena Croatia Openu nagradu za izvrsnost - European Tournament Awards of Excellence. Najstariji i najpresti┬×niji hrvatski teniski turnir prepoznat je kao - Best Fan Experience (najbolji do┬×ivljaj za navija─Źe) zbog jedinstvenog zabavnog programa koji uz odli─Źan tenis gledateljima nudi brojne koncerte i DJ partyje, ali i predstavljanje visoke doma─çe i svjetske kuhinje kroz Istria Gourmet Festival. Ovo je ve─ç peta nagrada ATP-a u 23. godine dugoj tradiciji uma┬Ükog turnira.

- Iznimno nam je drago da je ATP Studena Croatia Open na dodjeli nagrada za izvrsnost 'ATP European Tournament Awards of Excellence' za 2011. godinu progla┬Üen dobitnikom nagrade u kategoriji turnira koji nude najbolji do┬×ivljaj navija─Źima 'Best Fan Experience'. Umag je me─Ĺu ATP turnirima ┬Üirom svijeta postao poznat po svom zabavnom programu koji raste iz godine u godinu i postaje sve sna┬×niji.

Čestitamo organizatorima turnira na ovom izvanrednom postignuću , rekao je Laurent Delanney, izvršni direktor ATP Europa.

Direktor Umaga, Vanja Bo┬×i─Źkovi─ç, je ponosan:

- Ova nagrada je velika ─Źast i potvr─Ĺuje na┬Ü kontinuirani rad na kvaliteti organizacije, no, istovremeno je i velika obveza. Obveza da i ove godine, u 23. izdanju turnira koji ─çe se odr┬×ati od 5.-15. srpnja, i posjetiteljima i igra─Źima iznova pru┬×imo vrhunski do┬×ivljaj.

Uma┬Üko natjecanje ve─ç dugo u┬×iva ugled jednog od najzanimljivijih profesionalnih mu┬Ükih turnira u Europi.

Ova nagrada ─Źak je peta nagrada za izvrsnost dodijeljena turniru, 1998. nagra─Ĺen je za - Kids Promotion, 2000. za - Player Area Improvement, 2001. za - Tournament Operations, a 2005. za - Outstanding Advertising and PR .

Ove se godine Umag na┬Üao u dru┬Ütvu uglednih europskih turnira koji su tako─Ĺer nagra─Ĺeni od strane ATP-a. Båstad je tako nagra─Ĺen za - Best Player Services , Rotterdam za - Most Improved Venue , Halle za - Best Media Services dok je Pariz prepoznat kao Best Marketing and Promotion .

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!