30. SVIBNJA 2012. 12:50h

Ćiro optimističan oko Eura: Ma, k... je teška naša skupina!

ćiro blažević

Foto

Sport
0

Tekst

Ćiro Blažević nepopravljivi je optimist kad je u pitanju hrvatska nogometna reprezentacija. Iako se Vatreni nalaze u poprilično teškoj skupini na Euru te će igrati s najboljom momčadi na svijetu Španjolcima, te četverostrukim svjetskim prvacima Talijanima, ali i neugodnim Ircima, trener svih trenera ne gubi nadu...

''Ma, k... je teška skupina'', u svom stilu ispalio je Ćiro, ali se brzo i primirio.

''Nema sine lakih protivnika, vidjet ćeš da će od tradicionalnih favorita biti najteže s Irskom'', rekao je Ćiro, ali dodao kako su Irci ipak slabiji od nas.

''Ali za očekivat je da će ginuti na terenu, zato je bitno da naši budu psihološki spremni i da također piginu na terenu i onda će naša kvaliteta doći do izražaja''. Ćiro je također naglasio...

''Nisam nikakav prognozer, ali ovaj put favorit neće osvojit prvenstvo kao što to nije bilo ni u Portugalu 2004.''

A tko bi to onda mogao biti, osim Hrvatske naravno, probali smo omekšati Ćiru, ali i dobili očekivan odgovor...

''Samo Hrvatska i svi to moramo vjerovati i prenjeti onima koji su najvažniji, a to su igrači'', zaključio je pobjednički Ćiro. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!