23. TRAVNJA 2012. 17:19h

Ćiro: Mihajlovića ću oderati, neka spremi mitraljeze jer mu neće pomoći

Vječni šarmer Ćiro Blažević nasmiješen pozirao našem fotografu

Foto

Sport
0

Tekst

Ćiro Blažević dao je intervju za Alo te se osvrnuo na predstojeće kvalifikacije u kojima Hrvatska igra protiv Srbije.

 – Za takve utakmice reprezentacija mora imati najboljeg mogućeg trenera. Budući da ću to biti ja, poručite Mihajloviću da ću ga oderati i u Zagrebu i u Beogradu. Neka slobodno spremi svoje haubice i mitraljeze, neće mu pomoći – rekao je Ćiro za Alo.

 Iako još nije službeno potvrđeno, novi izbornik Srbije bit će Siniša Mihajlović, a Srbi misle da ga se Hrvati plaše jer će vratiti nacionalni naboj u reprezentaciju.

– Ma tko ga se plaši?! Nanu li mu naninu. Svejedno će postojati veliki naboj, to se još dugo neće promijeniti. Vikat će mu možda: "Miho, četniče" ili "Jebo ti Draža majku", ali sve to trener mora istrpjeti. Pa sjećate se kad su meni vikali: "Ćiro, pederu"?! Pa što.

Podsjetili su ga srpski novinari na 1999. godinu kada nije uspio pobijediti Srbiju u kvalifikacijama za Euro, a upravo je Mihajlović odigrao ključnu ulogu u zagrebačkom remiju (2:2).

– Joj, nemojte mi to spominjat'... Kažu meni tada: „Dolazi ti Mihajlović iz Borova Sela, koji može dati gol iz Rima“. Kažem ja: „Ma kakav Mihajlović, on je trebao još kao klinac doći kod mene u Dinamo, ali osim udarca nije imao ništa“. A kad ono, Mihajlović nas ubio, i to stvarno iz Rima...

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!