7. SVIBNJA 2012. 16:10h

Cico Kranjčar: Odazvat ću se ako me odaberu za izbornika

Zlatko Kranjčar i Josip Skoblar

Foto

Sport
0

Tekst

Bitka za Rusanovu ulazi žestoku fazu. Davor Šuker glavni je kandidat za predsjednika Kuće nogometa, a za izborničku funkciju u igri je nekoliko trenerskih imena.

Branko Ivanković ima male šanse, pogotovo nakon što je najavio nastavak 'pustinjske avanture' i odlazak u Ujedinjene Arapske Emirate. Najozbiljniji kandidati za Bilićevog nasljednika su neumorni Ćiro Blažević, Igor Štimac te Zlatko Kranjčar koji je ekskluzivno putem Media sevisa poslao poruku vrhu HNS-a.

"Ako sam im taj koji ću biti izbornik, onda sam spreman za razgovor i mogu izaći iz ugovora. Inače, drugačije ne", rekao je Kranjčar dodavši da ima ugovor još godinu dana i su njegova razmišljanja o izborničkoj funkciji poznata.

"Ja i dalje sam orijentiran ovdje. Mi imamo do 1. lipnja obaveze ne samo raditi prvenstvo nego se i plasirati u četvrtfinale azijske Lige prvaka. Kodeks mog ugovora mi ne dozvoljava da dajem izjave. Ako će oni reći 'želimo tebe', onda dolazim. Inače, ne želim ni malo razmišljati o drugim situacijama", ističe Kranjčar.

Kranjčar je istaknuo da još nije bilo kontakata s onima koji odlučuju o najosjetljivijoj fukciji u našem sportu.

"Nema kontakata. U ovom trenutku ne želim davati neke izjave da ću se ja kandidrati. Ne, ja ću čekati ljude koji su odgovorni za to da odaberu. Hoće li oni odabrati mene ili nekog drugog kandidata, to je sada na njima", rekao je Kranjačr.

I za kraj ovog razgovora, u stilu glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića, čestitali smo bivšem, a možda i budućem izborniku na osvojenom naslovu prvaka sa Sepahanom. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!