3. VELJAE 2012. 19:06h

Cicin iranski klub pobijedio u zadnji tren i poveo na ljestvici

Zlatko Kranjčar

Foto

Sport
0

Tekst

Koliko u prošlom kolu Ćiro Blažević s Mes Kermanom nije imao sreće i primio dva pogotka u sudačkoj nadoknadi, toliko je u petak sretan bio Zlatko Kranjčar.

Naime, u 24. kolu iranskog nogometnog prvenstva Cico je sa svojim Sepahanom stigao do 1:0 pobjede na gostovanju kod Damasha, a pogodak je stigao u 89. minuti.

Ovom pobjedom Sepahan se bodovno izjednačio s dosad vodećim Esteglahlom, no prvi je jer ima bolju gol-razliku.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!