2. LIPNJA 2012. 12:21h

Cibona kreće po naslov prvaka, Anzulović ni ne pomišlja na predaju

Foto

Sport
0

Tekst

Cibona i Cedevita od 20:15 igraju treću utakmicu finala prvenstva Hrvatske. Cibona u seriji vodi 2:0 i pobjedi li večeras u Draženovom domu okitit će se naslovom prvaka.

''Velika je to prednost i psihološki moment je na našoj strani, no izgubimo li taj psihološki moment s se okreće u njihovu korist'', upozorio je branič Cibosa Davor Kus, a slično razmišlja i trener Vukova Jasmin Repeša.

'Imamo prednost koja je bitna, no svjesni smo da je ovo nova utakmica u kojoj moramo dati sve od sebe da bi pobjedili''.

Unatoč zaostatku od 2:0 trener Cedevite Dražen Anzulović ne pomišlja na predaju.

''Ni prvi ni zadnji put da ni 2:0 serije nisu bile odlučujće. Ono što je prvo je da moramo željeti pobjedu, moramo imati koheziju na parketu'', poručio je Zula.

(Media Servis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!