21. LIPNJA 2012. 13:05h

Cedevita u svoje redove dovodi Leona Radoševića?

košarka

Foto

Sport
0

Tekst

Cedevita je krenula u osnaživanje momčadi za prvu euroligašku sezonu. Jedna od želja na popisu je bivši igrač Cibone, Leon Radošević...

Mladi centar trenutno igra za talijanski Armani Milano, koji u sljedećoj sezoni ne računa na njega te ga želi poslati na posudbu. Osim Cedevite, zainteresiran je i Lietuvos Rytas. Momčad iz Doma sportova još uvijek traži novog trenera, u najužoj konkurenciji su Aco Petrović te srpski stručnjaci Aleksanadar Đikić i Svetislav Pešić. Dodajmo da najveći konkurent iz ABA lige, Partizan, pokušava na klupu vratiti legendarnog Duška Vujoševića, koji je Crno-bijelima donio četiri uzasopna naslova prvaka regionalne lige. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!