4. TRAVNJA 2012. 21:51h

Cedevita smanjila prednost i pobijedila 95:87

Foto

Sport
0

Tekst

Košarkaska Liga za prvaka, 5. kolo: Zagreb - Cedevita 87:95 nakon produžetaka (Markota 24, Simon 20 / Bazdaric 20, Draper 19 koševa).

Iako su Mravi vodili, imali pred kraj osam koševa prednosti kod 78:70, Cedevita se vratila i odvela susret u produžetak, gdje je lako odvela rezultat u svoju korist s konačnih 95:87.

Cedevita (4-1) ostaje u igri s Cibonom (5-0) za prvo mjesto, a Zagreb (3-2) će se boriti za playoff.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!