16. SVIBNJA 2012. 22:15h

Cedevita jedva protiv Splita

Foto

Sport
0

Tekst

Polufinale doigravanja košarkaške Lige za prvaka, prva utakmica: Cedevita-Split 87-84 (Bilan 19, Draper 15/Vujčić 19. U Splitu igraju u subotu.

Veći dio utakmice vodili su gosti, njihova prednost iznosila je čak i 13 koševa, što je bilo u 26. minuti.

Ipak, Zagrepčani su u završnici zaigrali agresivniju obranu, Vukušić je pogodio važnu tricu pa je Cedevita povela 1:0 s igrom koja je ozbiljno zabrinula čelništvo kluba.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!