13. VELJAE 2012. 13:28h

Capello u domovini dobio zlatnog tapira "u čast bijega iz Engleske"

Fabio Capello

Foto

Sport
0

Tekst

Fabija Capella su u Italiji dočekali neslanom šalom. Na kolodvoru ga je presrela ekipa jedne satiričke TV emisije, namijenjene poniženim i poraženim poznatim osobama, i uručila mu nagradu - zlatnog tapira.

– Došao sam vam dati tapira u čast što ste pobjegli iz Engleske – objasnio mu je novinar.

– Ali nisam ja pobjegao – uzvratio je Capello i dodao:

– Moram vam reći jednu stvar. Otišao sam zbog nesporazuma. No, moram vam reći još jednu stvar - ne mogu ništa više o tome reći.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!