1. SVIBNJA 2012. 10:14h

Branko Ivanković smijenjen s mjesta trenera Al Ettifaqa

Nakon uspjeha u Pragu trener Dinama Branko Ivanković je bio dobro raspoložen.

Foto

Sport
0

Tekst

Branko Ivanković smijenjen je s mjesta trenera Al Ettifaqa, prvoligaškog kluba u Saudijskoj Arabiji.

Njegov klub završio je na četvrtom mjestu prvenstva, a otkaz je dobio nakon poraza 2:1 na domaćem terenu od Al Fateha u u prvoj utakmici četvrtfinala King's Cupa.

Ivanković je u posljednje vrijeme spominjan u kontekstu mogućeg nasljednika Slavena Bilića na klupi hrvatske reprezentacije.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!